Home » Salonvoorwaarden

Salonvoorwaarden

Afspraak

Graag 10 minuten voor de afspraak aanwezig zijn. Bij het niet op tijd aanwezig zijn op de afspraak, zal de tijd die je te laat bent van de tijd van de afspraak af gaan, waardoor ik bepaalde toevoegingen aan de nagels niet uit zal kunnen voeren

 • Annuleringen moeten minimaal 72 uur van tevoren door gegeven worden, buiten onmacht om, anders is er genoodzaakt het bedrag van de behandeling in rekening te brengen.

Als er binnen 24 uur geannuleerd wordt, ben ik genoodzaakt 50% van de behandelprijs in rekening te brengen. Na 24 uur 100% van de behandelprijs.

 • Just Love Them Nails moet ook uiterlijk 72 uur van tevoren annuleringen door hebben gegeven.

 

Werk van een andere styliste

 • Als je kunstnagels van een andere salon hebt en je wilt ze door mij laten bijwerken, verwijder ik eerst de oude set. Er zijn veel salons die te weinig vakkennis hebben waardoor de nagels verkeerd gezet worden. Voor het verwijderen van de oude set zal ik, na wat vragen gesteld te hebben, bepalen wat de kosten zullen zijn. 

 

Veiligheid

 • Veiligheid in mijn salon staat bovenaan. Daarom zijn kinderen niet toegestaan in mijn salon.

 

Terugbetaling voorwaarden

 • Je betaalt voor de tijd, de vakkennis, het product en andere uitgaven om de behandeling uit te voeren. Op geen enkele voorwaarde wordt er een terugbetaling gedaan om redenen van service en producten. Als je niet tevreden bent over de behandeling, neem dan binnen 72 uur contact met mij op zodat wij dit kunnen bespreken en aanpassen waar mogelijk met een gratis 30 minuten bijwerking als dit komt door een falend product of verkeerde applicatie. Indien de nazorg regels niet zijn nageleefd, kan ik het herstellen tegen normaal tarief.

 

Ziek

 • Als je ziek bent, kom dan alsjeblieft niet naar de afspraak. Neem tijdig contact met mij op om de afspraak te verzetten. Als je toch ziek aankomt op de afspraak, ben ik genoodzaakt de afspraak te annuleren en daarvoor de kosten van de volledige behandeling in rekening te brengen.  

 

Gebruik van mobiele telefoon

 • Het gebruik van de mobiele telefoon is niet mogelijk tijdens de behandeling. In uitzondering van dringende situaties mag de telefoon opgenomen worden. Wordt er niet aan deze regels gehouden, ben ik niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan de nagels en moet er een nieuwe afspraak gemaakt worden voor het herstellen hiervan met €15,00 kosten per nagel. 

 

Behoud van de nagels

 • Nagels zijn sieraden, geen gereedschap.
 • Hardhandig gebruik van de nagels doet geen goed aan het behoud van de nagels en daardoor zal de garantietijd van 3 weken komen te vervallen. 
 • Het openen van blikjes, het los pulken van materialen, los draaien van schroeven, enz., enz., doet geen goed aan het behoud van de nagels en daardoor zal de garantietijd van 3 weken ook komen te vervallen. 

 

Betalingen

 • Betalingen kunnen uitsluitend gedaan worden met de pinpas, contactloos betalen of mobiel pinnen