Home » Klant ervaringen

Amarantha Rodgers: "Ik kom al een tijdje bij Kim voor mijn nagels. Ze zet bij mij gelnagels. Kunstnagels met zorg voor de natuurlijke nagels.......dat is zeker zo! Ze werkt veilig voor mijn eigen nagels. Ik had altijd splijtende en afbrekende nagels. Bij mij zijn de gelnagels, door omstandigheden, een tijdje geleden volledig verwijderd. En wat bleek........mijn eigen nagels waren niet beschadigd door de gelnagels! Hier was ik erg blij mee! Vervolgens de behandelingen weer voortgezet bij Kim. Ik vind haar een vakvrouw, het is altijd gezellig en niet onbelangrijk, ze gebruikt producten van hele goede kwaliteit. De gelnagels blijven goed zitten. Fijn is dat je van tevoren elk idee naar haar kan appen! Ik ga iedere keer weer helemaal happy de deur uit bij haar!

Chantal: "Een top styliste, een echt natuurtalent. Elke set is een betere versie dan de vorige. Na 25 jaar nagels en net zoveel stylistes, eindelijk 1 die super creatief is en waar mijn nagels ook nog weken blijven zitten. Zonder lucht of af te breken! Super blij met Kim!

Alexandra Natascha: "Ik ben altijd blij als ik bij Kim ben geweest. Ik heb jarenlang problemen gehad met mijn nagels omdat ik voor mijn werk heel vaak in water zit met mijn handen en daardoor lieten de kunstnagels altijd los. Maar sinds ik bij Just Love Them Nails kom, heb ik daar geen last meer van gehad. De nagels blijven zitten! Zo blij mee!" 

Sylvia Den Ouden: "Wat ben ik blij dat ik de stap naar Kim heb gezet. Ik heb denk ik zeker 15 jaar acryl nagels gehad maar Kim werkte met gel en was nog maar net begonnen. Maar ik heb haar zien groeien tot de topper die ze nu is en wil nooit geen andere styliste meer. Nooit lucht onder mijn nagels. Ze zitten vast als een huis en heeeeel creatief is ze. Zo blij met jou! Groetjes een heel tevreden klant."

Ingrid Evers: "Ik kom al geruime tijd bij 'Just Love Them Nails' en ben altijd blij met het resultaat. Er wordt zorgvuldig en hygienisch gewerkt en er worden goede adviezen gegeven. Ook altijd een gezellige babbel en lach dus ik kijk er elke keer weer naar uit om mijn nagels te laten doen! Top!"

Marja Verheij: "Ik kom heel graag bij Kim in de salon. Ze maakt hele mooie creaties en werkt heel netjes en snel. Ik raad zeker iedereen aan om naar Just Love Them Nails te gaan!" 

Femke Spanjersberg: "Altijd gezellig om naar Just Love Them Nails toe te gaan. Kim denkt goed met je mee voor een mooie set. Ik kijk er altijd naar uit om mijn nagels weer te mogen laten doen!" 

Charissa van IJzerdoorn: "Kim is een vakvrouw. Ze is contant bezig zich te verbeteren en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends. Ze werkt op zo'n manier dat het veilig is voor je natuurlijke nagel. Het is altijd gezellig. De prijs komt overeen met de kwaliteit van de producten en service. En ook qua hygiëne zit het meer dan goed!"

Inge Spanjersberg: "Ik kom vanuit Vlaardingen graag naar Rozenburg om mijn nagels te laten doen door Kim. En ik ga altijd blij naar huis. Heel klantvriendelijk, gastvrij en werkt zeer netjes. Altijd tevreden met mijn prachtige nagels!" 

Louisa van der Valk: "Just Love Them Nails, de naam zegt al genoeg! Kim heeft een passie ontwikkeld om mooie nagels te creëren. In een gezellige salon met een vers bakkie en een gezellig praatje worden de creaties op je nagels gemaakt. Bij Just Love Them Nails is het echt tijd om lekker te ontspannen en mijn handen te laten verwennen. Ik kijk er altijd weer naar uit om terug te gaan."