Home » IBX System

IBX System

 

Heb jij een nagel die steeds in het midden of aan de zijkant inscheurt? Hoe kort je je nagel ook knipt, hij blijft inscheuren en dat doet pijn!
Heb jij van die laagjes op je nagel die afbladderen waardoor jouw nagels heel snel scheuren en er onverzorgd uitzien? Je probeerde al van alles om het beter te maken en te verdoezelen maar alles wat je erop doet laat weer net zo hard los.

Heb jij groeven of beschadigingen in jouw nagels? Misschien heb je ooit een keer met jouw nagel ergens tussen gezeten waardoor jouw nagel nooit meer is geworden wat het vroeger was.

Herken jij je in 1 van deze voorbeelden of heb jij een ander probleem met jouw nagels wat niet opgelost kan worden met gelnagels of gellak? Dan kan ik jou helpen!

 

Ik ben IBX gecertificeerd en kan jou helpen jouw nagels weer mooi en stevig te maken.

 

IBX System werkt niet OP de nagel maar IN de nagel. 

IBX System Beschermt, Herstelt en Verstevigt de nagel vanbinnen.

IBX System is de enige in zijn soort en legt binnenin de nagel een netwerk dat zich aan zichzelf hecht en niet aan de nagels zelf. Hierdoor is het enige dat je ziet, dat jouw nagel mooier en steviger wordt. 

Kijk hieronder eens naar een paar voorbeelden. En kijk eens naar de datums die erbij staan. 

 

Als wij met IBX beginnen, beginnen wij met de kickstart. Dit betekent dat je de eerste 3 weken 1 keer per week bij mij in de salon komt. Zo leggen wij de fundering voor jouw nagels en kijken wij samen of er een tweede kickstart nodig is (meestal bij extreme beschadigingen) of dat wij kiezen om er 2 en later 3 tot 6 weken tussen te laten voor de onderhoudsbehandelingen. 

 

De investering in de IBX Kickstart bedraagt 96,14 euro. Je betaalt dan gelijk voor de eerste 3 behandelingen. Ik doe dit omdat het heel belangrijk is dat je steeds precies na 1 week terug komt. Anders werkt IBX niet. Je krijgt van mij een nagelvijl en een flesje Dadi Oil mee (dat zit bij de prijs inbegrepen) want Dadi Oil en IBX werken samen. Zonder Dadi Oil is er geen resultaat mogelijk. Ook zit er een manicurebehandeling bij inbegrepen.

De losse behandelingen kosten 29,19 euro. Hier maken wij een afspraak voor als de kickstart gedaan is en jouw nagels goed genoeg zijn opgeknapt om na 2, 3 en later 6 weken terug te komen om het te onderhouden. Ook hier zit een manicure behandeling bij inbegrepen.

 

Je ziet op de voorbeeld foto's wat 1 behandeling al voor verschil kan geven.

 

Twijfel jij of ik jou wel zou kunnen helpen met jouw nagels? Neem gerust contact met mij op zodat wij samen kunnen kijken wat ik voor jou kan betekenen. Dat kan via email of WhatsApp maar als je het prettiger vindt, kan je altijd langs komen in de salon voor vrijblijvend advies en overleg.

Klik op onderstaande knop om contact met mij op nemen.

Tot snel!!