Home » Gellak

Je hebt de beslissing genomen om toch iets aan je nagels te laten doen. Maar nepnagels vind je toch niet zo'n fijn idee dus kies je voor gellak. Dat is net even steviger dan je eigen nagel en het ziet er verzorgd uit.

Je maakt een afspraak bij een salon, je gaat erheen, kiest een mooie kleur uit en gaat blij de deur uit met mooie, gelakte nagels en dan begint de ellende weer. Binnen een paar dagen beginnen de eerste stukjes af te brokkelen! Pfffff frustraties!! 

 

Mijn aanpak is net even anders. Ik gebruik geen gewone gellak maar ik maak gebruik van de gels die ik ook gebruik om volledige gelnagels te maken, van Het merk Light Elegance. Dit doe ik door een hele dunne laag doorschijnende gel op je eigen nagels te doen, wat zorgt voor een mooie gladde, stevige nagel. Hierna doe ik 2 lagen van de kleur die je hebt uitgezocht op je nagel en daar bovenop de Super Shiny Topcoat wat de mooiste glans geeft.  De naam zegt het al, hij is super glimmend en blijft glimmen tot je weer bij mij in de salon komt voor een nabehandeling. Je hebt hier ook de keuze voor een matte topcoat, wat bij sommige kleuren ook een super mooi eindresultaat geeft. 

 

Het voordeel van deze manier van Gellak aanbrengen is dat dit wel blijft zitten en niet afbrokkelt. Je nagels zijn nog steeds mooi dun, extra stevig en prachtig! En je kunt hier weken van genieten, zonder frustraties!

 

De prijs van een Gellak behandeling zonder nail-art is 42,50 euro.

 

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Maak een afspraak onder het kopje Contact en ik zorg ervoor dat je onbezorgd kunt genieten van je nagels! 

Inge Spanjersberg: "Ik kom vanuit Vlaardingen graag naar Rozenburg om mijn nagels te laten doen door Kim. En ik ga altijd blij naar huis. Heel klantvriendelijk, gastvrij en werkt zeer netjes. Altijd tevreden met mijn prachtige nagels!"